21 Jun 2009

I THINK I HAVE A TALENT IN PHOTOGRAPHY CEWAH!

Seriously. Look at the pictures I took since holding a camera (borrowed camera :( bah..) a month ago.
So.. amacam? Got talent or not? Okie, Ana please be inform I have no feelings to buy a "canggih" camera. And I hope that feeling stays that way. Expensive hobby o...

6 comments:

LeTtY said...

Testing2. Buli post comments in kie.

Kaiserin Sisi said...

nah... skrang bru buli. sa nda tau napa tadi nda buli...

apa camera ko pakai ambi pics ni? hobbyist photographer mmg hobi yg mahal. once ko start ar, mcm inda puas o klu nda cukup smua tu lens. tpi palan2 lah... kami pun nda beli smua skali. matai nanti :-)

NONG said...

hai letty,
akhirnya ada sudah ruangan catatan ulasan ni rumah maya ko.mati2 saya monujok hari tu nga tiada yang keluar..hehe. cute2 ini budak. Kaamatan di Tingkalanon ka ni?

Ada juga ba bakat ambil gambar.. antam ja kita..:)

anna said...

ya..they r actually quite good.

LeTtY said...

okie,
camera c yb bah sya pakai tu model canon yg lama S515.

Nong,
gambar budak2 tu sya tangkap d kg. kotud. Yg kg. tingkalanon punya sya tidak tau file mana sya save d computer. Malas mo search, ada keperluan dulu baru search.

O ya saya dengar kamurang ajk2 kamatan daerah p jalan2 ke lahad datu. Bah safe journey kamurang smua kio.

anna said...

Ti..sorry arr jan marah.it's the camera,not u hehehe
Canon S5IS is an expensive camera,for those who wants good,convenient cam with some manual functions, and hassle-free mcm DSLR kami tu.I almost bot the Canon S10 IS,costs about RM2000++.kamira mahal tu..