8 Jun 2009

FALLED IN LOVE - CITIZEN WICCA

I'm soooOOOOO fed-up! with certain people thinking or giving a reason for you without asking you 1st! Geram betul la...

HellO! Excuse Me! I bought this watch with my own pocket okay?!... Come on, I didn't joined or worked with ADUN N.5 Tandek for $$$$$. I don't have to work with ADUN N.5 Tandek to buy a nice watch okay!

Now I understood what my mum meant, of me being involved in politics. She said, "T, kalu ko karaja atau ikut pulitik, apa ja ko beli memang kana cakap tu. Samada ko bili baju bili beg atau pigi holiday luar negeri suda kana cakap, bili dari hasil duit pulitik walaupun bukan, ko kana hati2".

Wow. Seksa la saya kalu begini. Camna ni?

Ini lah sikap manusia yang sudah kehilangan "positif thinking". Everything tends to be negative which pollute the minds and reasons. Memang "Joykiller" la namanya manusia jenis ini.

o8/05/09 22:32
My heart beat, stop. I just could not take my eyes away. I think, I have fall in love with this watch. I must have this watch! *sigh...*

12 comments:

Kaiserin Sisi said...

cantik nya... apa jenama ni? macam FolieFolie ja...

~~~ LeTtY~~~ said...

Citizen wicca collection. Cantik kan? Harga dakat RM800 di centre point. Sya mo survey2 dulu tpt lain

Kaiserin Sisi said...

ada color lain ar?

Kaiserin Sisi said...

cuba ko tguk ni website http://www.citizen.com.hk/?content=19&pstructure=001005&page=2

Anonymous said...

bagus ba kalau orang2 kaya macam kamu ni..jam saja pun mesti haraga ratus2..
cubalah sekali sekala kamu menyumbang kepada anak2 yatim,pesakit2 kronik, rumah kebajikan dll..

LeTtY said...

hai saudara Anonymous..

Kami sekeluarga memang dah biasa menyumbang tenaga dan wang untuk menolong masyarakat kampung.

Bah kan telah menolong menyekolahkan beberapa budak kampung sehingga ada yang jadi cikgu dan pegawai kerajaan sekarang.

Ibu ku juga menyumbang tanah untuk dibina rumah anak2 OKU.

"We are all here on earth to help others; what on earth the others are here for I don't know." - W. H. Auden

Srixon said...

May God Bless U And Ur Family Letty LoL

LeTtY said...

Ya.. may god bless juga kpd smua yang memberi sumbangan kpd masyarakat miskin samada dalam bentuk materials, wang dll..

ann said...

ipar beli jam Rado harga RM1x,xxx sama mamanya smpena dpt projek lumayan...kan bagoos kalo kasi sia sikit bikin beli macbook ka..iyaa la..smpena mengenang jasa mjamin pinjaman mara dia.bukan bulih makan tu jam.my fake Omega served me well 4 over 3 years oredi,RM75 ja beli di Petaling Str.ti,kalo ko udah kaya,jgn lupa macbook sia n encyclopedia collection for Ryan n Noah kio

ann said...

kadang2 ada juga urang nda paham why ppl buy expensive stuff (jeles la tu hehe)..i almost kissed one student today 4 giving me a genuine Louis Vuitton handbag smpena hari guru,blum lg sia check harga dia online.anak haji kaya yg mansion dia sdg dlm pembinaan d sebelah marina resort tu..sia naik pgkat dulu bru beli Real omega..*sigh*

Anonymous said...

walawe~haji y kaya d kudat kan?beso gile eh uma dia

LeTtY said...

Jam ini suda sya beli. I got the best price ngam2 ada sales d wisma merdeka. Hampir 50% murah dari harga d CPS jual.