20 Mar 2009

haPpY BiRtHdAY To Me!

11 comments:

Kaiserin Sisi said...

bah nanti sia blanja ko bah :-) Bsuk ko trun KK ar?

LeTtY said...

Memang minta ko blanja ni.. sya mengidam blueberry cheese cake hehehee...

Kira2 mo turun tapi bro nior karaja sampai petang. Dia janji mo blanja sya makan sana upperstar hehee... Tiguk la how, nanti sya bagitau.

SRIXON said...

nah tua sdh ko nie LeTtY, bah whatever be happy always kio LoL

LeTtY said...

Srixon, memang dah tua nie but age is just a number mar... masih maintain yu!

Bah bila ko mo blanja sya?

SRIXON said...

aiks nah anytime saja bah kalau pasal belanja tapi sya takut kalau cni KM ada harimau sana rumah, sya bkn takut bini tau nie tapi bini yang tdk takut sama sya, be happy always bah biar pun sdh nokolohing LoL

Archie said...

LoL!!! tt, bila si junior belanja ko di upperstar?? saya mau join !!!! kekeke!!!

LeTtY said...

Chi..
Inda brapa kanyang o... kan? c noir blanja.

Nior..
Kakak mu yang tersayang ni mo minta blanja lagi this week. Can bah kan?

anmic said...

nanti sya spen ko d mana2 restoran yg ko suka d 1B..jgn ja ada babuy kakakak..dan kalo ada org tlg babysit c ryan n noah lah

LeTtY said...

Na..
Dimana2? maksud mu sya buli makan d 3 restaurant la tu kan :)

Sya orait saja ni. sya start dari breakfast trus Lunch dan trus Dinner, amacam? buli?

NONG said...

Atukkk...makan besar saja kamu ni. bawalah ba saya sekali sekala:)

LeTtY said...

Buli bah... kalu ko nong