25 Mar 2009

HUH? BLU RAY DISC? WHATS THAT?

Few hours ago, me and my bro shawn@nior went to Shopping Complex Karamunsing looking for a waterpurifier nozzle and dinner - everybody at home lazy to cook :( 

On our way out we passed by a DVD store located @ the ground floor. They sell a lot of new DVD movies. 

When I just about to pick up a movies suddenly my bro said "oi! tahu ka? tu jenis blu ray disc. Kita tiada blu ray player la..." 

"huh?! whats that?" I said in blurry.

"haya... ko ni inda up-to-date, selepas dvd, blu ray disc la, lebih terang tu gambar" My bro said.

"om odoh... baru niari sia tau" I said. Hoyo.. This is what happens when ones to attached with kampung life. Ever watch "god must be crazy"? A few more years in kampung, I might be joining their club!  The Jakun Club of course!

3 comments:

SRIXON said...

aiks nah pertama kali juga sya dengar tu Blu Ray Disc, yang sya tau Blue Filem saja -:), nie lah otak kampong2, tadi ada mesyuarat ada ditimbulkan bangsa Gobukan di Tandek lagi, sya pun terpinga2 bangsa apa juga tu!, may be ko tau tu kan LeTtY sbb KM tanah tumpah darah u not me menumpang saja PATI LoL

LeTtY said...

Huh! Bangsa gobukan? Betul ka ni? atau buat2? Sya tanya orang, lain2 diarang pandang sya. Mangkali diarang pikir sya sort2.

SRIXON said...

betul bah tu LeTty yang sebenarnya bkn bangsa bah tu tapi keturunan Gobukan dengar cerita masih terdapat sana Kg. Longob, itu org ada gontui or ekor tapi kecik 1 inci mcm tu, kalau duduk kena bawa tempurung, bah sdh lah nanti kita kena sama malu nie nanti -:)