4 Mar 2009

START WORKING TODAY AS PART-TIME SECRETARY

Heehee... I start working with ADUN N.5 today as a part-time secretary.

34 comments:

Kaiserin Sisi said...

Bagus la tu :-)

BN - Barisan Najis said...

so berapalah gaji ko tu sana? bkn private secretary PKR kah tu ? -:)

LeTtY said...

Secretary utk diarang berdua. Gaji? Belum tau lagi.. yg penting sya buli belajar sama diorang Yb dan Pkr hehehee...

So.. bos camna penghantar baras kamarin, ok ka?

BN - Barisan Najis said...

aiks nah ingatkan ko tdk kenal sya adih bah malunya sya but nvm be sporting saja kio -:), yeah ok juga tadi pun ada hantar lagi, i see u ada potensi mau jadi politician just as like ur late father keep it up LeTty

LeTtY said...

BN, ngan ko susah, sya ni sporting punya org.. org tanya pun sya tak kan bagitau hehehee...

kecuali...... diarang bagi sya berlian! kakakaa...

Thanks... sya memang mo ikut jejak bapa sya hehehe...

SRIXON said...

hehehehhehe mcm tu baru lah geng nti jumpa kita minum kio, so ko tdk online di Facebook ?

LeTtY said...

Buli bah..

Sya jarang2 online d facebook ni.. Ymsgr & skype ja.

Osibuk niari, manyak mo taip dan hantar surat p kampung2 :(

ILLIE said...

letty...ko sekolah SMK KM bah kan..SPM 1988..class 5 SASTERA A..guru kelas: cikgu Alias..kalu betul..nah sia jumpa suda classmate sia..l...Sorry, if i've got the wrong person..

LeTtY said...

Hai illie @ jaymon.. sya la bah tu.. masi juga ko ingat sya.

Apa kabar ko?

ILLIE said...

uikkk??? ko kanal sia lagi kah?... inda bah..mula2 sia inda parasan..tapi sakali sia zoom ko punya pic..aikk?? macam mirip2 classmate sia sija...

inda sangka pula bulih jumpa sama ko dalam blog kan..punya lama suda tu..since 1988 lagi..taun 90-an dulu..ada juga sia jumpa si Rita Simon & Dewi sana KK..yg lain2 inda sia jumpa langsung..

P/S: berubah suda muka ko ah..macam serius2 sija..bukan macam dulu..salalu smile...ingat lagi ko..asal si Dora sama Rita masuk kelas..kena check sija oleh kami geng2 belakang..hahahahaha

SRIXON said...

bah nunu gia email ko di YM ? -:)

LeTtY said...
This comment has been removed by the author.
LeTtY said...

jaymon,

serious meh... muka sya. Sya masih gitu2 juga.. tidak banyak berubah. Ada Golombon sikit la kakakaa.... Nampak muka ko pun nada berubah. Kira mo tegur d blog ko tapi nada kesempatan saja.

C dora tu buli tahan skarang tau, kontraktor yu... slalu jumpa dia. Kalu c Dewi dan Rita sya pun langsung nada jumpa diarang. Sya dangar diarang jadi cikgu.

Sya kira mo buat gathering untuk Form 5 class of 1988 SMK Kota Marudu tapi cuma 15 org ja aku jumpa. Kalu dpt contact lagi 15 org buli buat alumni suda.

p/s : Ooo.. begitu pula kamurang d sikul dulu aa... tiguk2 kamirang d belakang. Mengumpat la tu kan?

SRIXON said...

k thanks so much later add u

Kaiserin Sisi said...

rupa2 nya kou busy d sini?

SRIXON said...

what is the meaning Kaiserin Sisi ? ckp dusun kah tu -:)

ILLIE said...

bah..kalu mau buat gath..bagus ko buat bulan 10 lah..time tu sia kuluar pulau suda..jarang juga sia balik KM ni..1 taun 1x sija.mimang susa mau kasi kumpul sumua..masing2 sibuk.

ko masih simpan gambar kita yg 1 kelas kah? kalu ada..cuba kah kasi post sini..

P/S: kirim salam sama si Dora..mangkali dia inda ingat sia lagi tu..hehehe

LeTtY said...

sya lupa apa suda sis sya ckp dulu.. yg pasti tu ckp german. Ko tau la sis sya tu pandai ckp german.

Bah kie, ko kasi paham c BN apa erti tu kaiserin sisi.

SRIXON said...

kita pernah chat bah kan Ksiserin Sisi ? LoL

Kaiserin Sisi said...

Kaiserin (Empress) Sisi (Elizabeth), she is a famous Empress of Austria, wife of Emperor Franz Joseph II. A movie called "Sisi" was made about her life.

I'm not famous, but the name "Sisi" is a known nick name in Austria for a person named Elizabeth or Elisabeth :-)

Kaiserin Sisi said...

Sia chat sma sisters & bro sia ja online :-)

SRIXON said...

atukoi gia ko nie Kaiserin Sisi osodu tomod merantau om agayo nogi iri sawo nu miagal poh rogon -:)

Kaiserin Sisi said...

agayo, YES... ROGON???

SRIXON said...

untunglah ko kalau mcm tu anaru om agayo ipo -:)

Kaiserin Sisi said...

Please, I don't appreciate such remarks!

SRIXON said...

nah jgn serious bah be happy always kio nanti kena stroke moti -:)

How Are You? said...

Congratulation Ms. Letty if you enjoy such work. Hopefully in few more years, I can see a lot of things getting better for our community.

May I know who your father is?

One more things, Ms. Letty, I just want to express that he is too much!! I bet u know who I meant here.

How Are You? said...

I meant the binatang perosak.

Archie said...

lols, mulut dia mmg gitu, penjahat and suka ambil kesempatan kekeke !!!

SRIXON said...
This comment has been removed by a blog administrator.
LeTtY said...

Hi.. How are you,

My father's name is En. Michael Madinal @ Edward.

Srixon is always like that(kan srixon?) biarkan la dia tu.. just ignore him...

LeTtY said...

Srixon...
Brita palsu bah tu. Esok diarang fail polis report dan trus saman tu blogger.
Sya difahamkan Explanation akan kluar news bisuk kalu inda silap la

SRIXON said...

ngamlah tu LeTtY sya rasa2 org yg ambil pic tu rapat sama yb juga faham2lah gunting dlm lipatan, aiks nah why sdh nie sya kena gelan binatang perosak!? nvm lah whatever yang penting happy always

LeTtY said...

Srixon..
Biasa la pulitik.. sejak kicik sya kanal c dtk, tiada la dia begitu.