21 Feb 2009

ROME ITALY HERE I COME!

I have a chance going to Rome, Italy this coming August 2009 for 2 weeks Yahooo... Everything is paid except for air ticket :(  All I need to do is join a dancing troupe hehe... 

25 comments:

Kaiserin Sisi said...

Rome? mana2 lagi tampat kamu pigi?

LeTtY said...

nama dearah sia blum tau lagi. Nanti sia kasi tau kio...

LeTtY said...

brapa gia haribulan ko balik kk tu?

BN - Barisan Najis said...

nah sya mau kirim barang bolehkah LeTtY ? -:)

Kaiserin Sisi said...

22/3... nanti kita jalan2 :-)

LeTtY said...

Hai.. BN-BN

buli bah... tapi aku tidak kenal kamu : ( masalah tu...

LeTtY said...

Kie... buli bah kalu aku inda sibuk

How Are You? said...

E lama tu 12 jam..adui naik kecut sia naik plane.

LeTtY said...

EH! BN-BN a.k.a Kilau Podos a.k.a srixon60 bah kan?

LeTtY said...

Hi.. How Are you?

Dulu Sya pernah naik plane 6jam memang rasa kecut bila plane langgar awan.

Tapi oleh kerna sya tak pernah pijak negara org putih sya brani kan ja.

kalu kecut dlm plane nanti, talan pil tidur jer hehehe...

NONG said...

Wahhh!!..bestnya ko Letty dapat p luar negara.Ba..belilah ole2 yang muat dalam beg mu untuk diriku kio..hehehee
Petang ni pa u buat? Lepak kita sana pekan gosen?

BN - Barisan Najis said...

yeah bah LeTty jgn marah k sya tau ko tu orang kuat BN -:)

LeTtY said...

Bili ole2 no problem, ok bah kalu ko hehheee....

adee nong... sibuk o.. kalu ari jumaat petang minggu ni, camna? aku free.

LeTtY said...

adee.. BN

Marah? O.. tidak. Setiap org punya hak bersuara bah..

Terlajak motor buli undur tapi terlajak kata how? Berani buat berani tanggung bah kan?

BN - Barisan Najis said...

yeah lah sya nie berani juga tau kalau sama sumandak saja lah -:)

NONG said...

Hai..sya uda dpt no hp ko..TQ.So,see u on friday kio..:)

BN - Barisan Najis said...

bah kamu pigi mana juga tu arh mansau2 kah?, bah sya ikut bolehkah ?

Archie Chi said...

isk isk isk, kilau podos, sampai di sini ko menjelajah LoL!!! napa, apa ko buat di sini? kekeke!!!

BN - Barisan Najis said...

ko diam2 saja bah Chi ko jgn bising ko budak2 apa ko tau, ko sdh sunatkah tu?, kalau belum ko minta sunat sama si Nong atau LeTtY -:)

BN - Barisan Najis said...

sya nie ada dimana2 bah Chi ko tau lah kalau Gintak Gabui, " Sabar Kamu Peminat! ", hope ko jgn kasih pecah rahsia sya k Chi nanti sya kena ISA ko tau lah sya nie ANTI BN (Barisan Najis) -:)

LeTtY said...

k chi sia suda buka strict2 mattter aa....

LeTtY said...

BN.. macam sia kanal ko o.. camna?

Itu la ko salah teknik tulis, ko sebut2 pasal golf nah! sana sia buli teka ko siapa eh eh eh

Archie said...

jaga2 kamurang, letty and nong. Ada buaya darat sana kakaka!!!

BN - Barisan Najis said...

ingatkan sya boleh berlakon sama ko nie LeTty rupa2nya now sdh kedapatan -:), bah tdk apa juga sya ajar ko main golf saja aiso bayaran belanja bola nopo kio 1 tong

LeTtY said...

heehehe... ni baru ging